Nicuşor Dan l-a demis pe directorul ALPAB şi s-a pus şef la parcuri: "Îmi asum răspunderea"

  • Primarul general al capitalei, Nicuşor Dan, l-a concediat pe directorul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement şi s-a numit în poziţia de şef interimar.
  • Este o problemă care porneşte din decizia fostei administraţii de a muta activitatea pe companii, a spus edilul.
1987 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan l-a demis pe directorul ALPAB şi s-a pus şef la parcuri: "Îmi asum răspunderea"

Nicuşor Dan l-a demis pe directorul ALPAB şi s-a pus şef la parcuri: "Îmi asum răspunderea"

Nicuşor Dan a anunţat joi că a preluat cu statut interimar conducerea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement (ALPAB).

Primarul a spus că directorul demis nu a putut să rezolve problemele care pornesc „din decizia fostei administraţii de a muta activitatea pe companii”.

Îmi asum răspunderea pentru ce se întâmplă, nu avem bani pentru parcuri, în următorii doi ani parcurile vor arăta altfel, a mai spus primarul capitalei.

Nicuşor Dan a anunţat că va convoca o şedintă a Consiliului General. Aceasta va avea loc pe 1 septembrie, iar consilierii vor discuta despre desfiinţarea companiei de parcuri, desfiinţarea companiei de arbori şi despre ridicarea exclusivităţii companiei de parcuri.

În ceea ce priveşte bugetul ALPAB, anul acesta societăţii i-au fost alocate „8-9 milioane de lei”, iar la rectificare a fost mărit la aproximativ 15 milioane de lei, a precizat primarul general.

Nicuşor Dan a negat faptul că preşedintele PNL Ludovic Orban i-ar fi propus un nume pentru conducerea ALPAB.

„Ludovic Orban nu mi-a dat nicio indicaţie despre ce să fac eu la conducerea ALPAB, suntem oameni maturi, am discutat cu domnul Orban despre chestii administrative, politice”, a adăugat Dan.

La final, Nicuşor Dan a anunţat că luni dimineaţă, 40 de oameni vor veni în Parcul Cişmigiu pentru a face curăţenie. Ulterior, aceştia vor merge în parcurile Herăstrău şi Carol

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici