Noi secretari de stat. De la Primăria Işalniţa la Ministerul Transporturilor

Premierul Sorin Grindeanu a numit joi mai mulţi secretari de stat, unul dintre ei, Ovidiu Aurelian Flori, ajungând la Ministerul Transporturilor de la Primăria Comunei Işalniţa, judeţul Dolj.

6359 afișări
Imaginea articolului Noi secretari de stat. De la Primăria Işalniţa la Ministerul Transporturilor

Noi secretari de stat. De la Primăria Işalniţa la Ministerul Transporturilor (Imagine: Sebastian Tataru / Mediafax Arhiva Foto)

Ovidiu Aurelian Flori a fost numit ca secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Acesta a candidat pe poziţia 7 pe lista PSD Dolj pentru Camera Deputaţilor. Potrivit ANI, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 02 octombrie 2009 – 04 iulie 2013, întrucât a deţinut, simultan cu funcţia de viceprimar (mandatul 2008 – 2012), respectiv cu cea de primar (mandatul 2012 – 2016), şi funcţia de administrator al S.C. SERVICII PUBLICE IŞALNIŢA S.R.L. El şi-a început cariera ca referent în cadrul Primăriei Işalniţa în anul 2002, devenind apoi contabil, viceprimar şi primar.

Rareş Trişcă, medic specialist chirurgie generală la Bistriţa, a devenit secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Viorel Ştefu, director în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, fost şef IPJ Ialomiţa, ocupă de joi o poziţie de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Lidia Maria Onofrei a înlocuit-o pe Gabriela Coman la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA). De asemenea, Grindeanu l-a numit pe Liviu Cozmin Stoica în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei pentru Agenda Digitală a României. Acesta a fost city manager al oraşului Târgovişte şi a candidat pe un loc neeligibil pe listele pentru Senat ale PSD Dâmboviţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici