Nou mesaj de la Cîţu despre Foişor: Fiecare pacient are legătură cu Ministerul Sănătăţii. Să vedem dacă există onoare

919 afișări
Imaginea articolului Nou mesaj de la Cîţu despre Foişor: Fiecare pacient are legătură cu Ministerul Sănătăţii. Să vedem dacă există onoare

Florin Cîţu

Premierul Florin Cîţu revine, duminică seara, cu un nou mesaj despre „Spitalul Foişor”, precizând că fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii: este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România.

„Este un lucru pe care l-am cerut de la toţi miniştrii: transparenţă, coerenţă, profesionalism. Aşa cum fiecare contribuabil are legătură cu Ministerul Finanţelor sau aşa cum fiecare elev are legătură cu Ministerul Educaţiei, şi fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii. Referitor la situaţia de la Spitalul Foişor: este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România”, este mesajul postat pe Facebook de către premier.

Anterior, după şedinţa Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei, premierul a spus, despre o eventuală remaniere a lui Vlad Voiculescu, că „orice decizie despre un ministru din cabinetul acesta e luată doar de premier, iar aceste decizii nu se discută, ele se vor anunţa”.

În cadrul aceleiaşi declaraţii, întrebat cine ar trebui să facă un pas în spate după scandalul de la Spitalul Foişor, Florin Cîţu a răspuns că „este vorba de onoare, să vedem dacă mai există onoare în România”.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici