Noul ministru de Finanţe nu ştie cât e salariul minim net pe economie. „În jur de 1600 şi ceva...”

Ministrul Finanţelor Dan Vîlceanu a avansat, răspunzînd unei întrebări, o valoare mai mare a salariului minim net pe economie, de peste 1.600 de lei, peste valoarea reală a indicatorului, de 1.386 de lei.

3381 afișări
Imaginea articolului Noul ministru de Finanţe nu ştie cât e salariul minim net pe economie. „În jur de 1600 şi ceva...”

Noul Ministru al Finanţelor nu ştie care salariul minim net pe economie

Ministrul s-a apropiat în estimarea valorii salariului minim brut, de 2.380 de lei în opinia sa (2.300 de lei în realitate).
 
Ministrul spune că există o discuţie „complexă” legată de corelarea salariului minim cu valoarea coşului minim de consum. „Salariul minim trebuie să rămână ca şi până acum, din discuţiile dintre patronate şi sindicate”, a spus el.
 
De o încurcătură asemănătoare a avut parte şi Florin Cîţu acum două săptămâni. Întrebat care este preţul unei franzele, premierul a răspuns: „Nu pot să spun, nu mănânc pâine”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici