Noul Parlament se va constitui pe 21 decembrie. Klaus Iohannis: Urmează noi consultări

  • Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că în 21 decembrie se va constitui noul Parlament.
  • Preşedintele a declarat că încă nu sunt întrunite condiţiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma noul Guvern şi urmează noi consultări.
691 afișări
Imaginea articolului Noul Parlament se va constitui pe 21 decembrie. Klaus Iohannis: Urmează noi consultări

Prima rundă de consultări a adus la un schimb de opinii între reprezentanţii formaţiunilor politice parlamentare şi preşedinte, a declarat Iohannis.

„Însă pot să spun că astăzi nu sunt încă întrunite condiţiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern. Am primit astăzi chiar câteva propuneri, însă cred că este nevoie de cel puţin încă o rundă de consultări până când lucrurile se cristalizează”, a declarat Iohannis.

Având în vedere că Biroul Electoral Central a comunicat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare, Iohannis a spus că sunt îndeplinite condiţiile pentru convocarea noului Parlament.

„Vă informez că intenţionez să convoc noul Parlament pentru data de 21 Decembrie. Săptămâna viitoare luni se va constitui noul Parlament”, a conchis Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici