Noul prefect al judeţului Iaşi, instalat în funcţie

Prefectul interimar al judeţului Iaşi, Victorel Lupu, a fost instalat în funcţie, vineri, în prezenţa vicepremierului Dan Nica, a mai multor miniştri PSD şi a liderului PSD Mircea Geoană.

63 afișări
Imaginea articolului Noul prefect al judeţului Iaşi, instalat în funcţie

Noul prefect al judeţului Iaşi, instalat în funcţie

La ceremonia de instalare în funcţie a prefectului interimar desemnat de PSD au participat preşedintele PSD Mircea Geoană, vicepremierul Dan Nica, precum şi miniştrii Ecaterina Andronescu, Nicolae Nemirschi şi Ioan Bazac.

Noul prefect al judeţului Iaşi a spus că preluarea mandatului se face într-un moment dificil şi că autorităţile judeţene vor trebui "să-şi asume austeritatea în condiţiile crizei".

El a mai afirmat că proiectele Iaşiului, precum şoseaua de centură a municipiului, modernizarea aeroportului şi autostrada care să facă legătura între Moldova şi Transilvania, trebuie continuate, solicitând în acest sens sprijinul reprezentanţilor Guvernului prezenţi la ceremonie.

La rândul său, preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat că a venit timpul ca Bucureştiul să sprijine mai mult Moldova, regiunea de nord-est a ţării fiind până acum neglijată.

"Nu putem să neglijăm Moldova, prezenţa mea aici, dar şi a mai mulor miniştri din Guvern reprezină garanţia că se vor face investiţii masive în Moldova", a spus Geoană.

Noul prefectul interimar al judeţului Iaşi, Victorel Lupu, care este membru PSD, a ocupat, în ultimii trei ani, funcţia de director economic al Primăriei ieşene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici