Noul preşedinte executiv al PSD Cluj este Alexandru Cordoş

Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Cluj a ales, joi, preşedintele executiv al filialei, în persoana lui Alexandru Cordoş, precum şi 15 vicepreşedinţi.

67 afișări

Alexandru Cordoş, care este şi vicepreşedinte al filialei municipale a PSD, a obţinut 81 de voturi din partea celor 118 delegaţi prezenţi, în timp ce contracandidatul său Iosif Zăgrean a obţinut doar 31 de voturi.

De asemenea, în cadrul Conferinţei judeţene au fost aleşi, ca secretar executiv, Liviu Medrea, şi, ca trezorier al filialei, Dan Canta, cei doi neavând contracandidaţi.

Printre cei 15 vicepreşedinţi aleşi se numără preşedintele PSD Cluj-Napoca, Remus Lăpuşan, secretarul executiv al partidului la nivel naţional Sorin Bota şi preşedintele organizaţiei de femei a PSD Cluj, Mihaela Rozor.

La Conferinţa judeţeană extraordinară de joi, deputatul Vasile Soporan a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici