Nu e linişte la PNL: Dan Vîlceanu nu a fost exclus din partid

  • Fostul preşedinte al PNL, Florin Cîţu, spune că Dan Vîlceanu, fost secretar general, nu a fost exclus din partid.
  • Afirmaţia lui Cîţu vine la câteva ore după ce actualul preşedinte PNL, Nicolae Ciucă, a confirmat excluderea lui Vîlceanu.
486 afișări
Imaginea articolului Nu e linişte la PNL: Dan Vîlceanu nu a fost exclus din partid

Dan Vîlceanu, nedumerit

„Dan Vilceanu nu a fost exclus din PNL. Conform statului se propune în BEX şi se decide în Consiliu Naţional”, spune Florin Cîţu, fost preşedinte al PNL înainte de Nicolae Ciucă.

Fostul lider liberal afirmă că nu esste de acord cu propunerea de excludere a lui Vîlceanu din partid din mai multe considerente.

„Votul meu a fost împotrivă! Consider că principiile şi valorile liberale trebuie susţinute şi apreciate mai presus de alte interese personale. Nu ne oprim aici. Vom lupta în continuare pentru liberalism în sprijinul românilor”, scrie Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, însă, luni, că deputatul Dan Vîlceanu, fost secretar general al PNL, a fost exclus din Partidul Naţional Liberal.

„Ultima decizie a fost aceea de a da curs unei solicitări a filialei Gorj în ceea ce priveşte exprimarea solicitării de excludere din partid a deputatului Dan Vîlceanu”, a spus preşedintele PNL.

Dan Vîlceanu a fost secretar general al Partidului Naţional Liberal în perioada 26 septembrie 2021-2 aprilie 2022, când liderul liberalilor era Florin Cîţu. Vîlceanu a fost critic la adresa conducerii partidului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dispută,
pnl,
vîlceanu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici