Numele Georgică Severin, fost senator PSD, vehiculat pentru şefia ICR

Fostul senator PSD Georgică Severin ar putea fi propus pentru şefia ICR, au precizat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea coaliţiei de guvernare.

771 afișări
Imaginea articolului Numele Georgică Severin, fost senator PSD, vehiculat pentru şefia ICR

Numele fostului senator PSD Georgică Severin, vehiculat pentru şefia ICR (Imagine: Razvan Chirita/ Arhiva Mediafax Foto)

Vicepremierul Daniel Constantin a declarat, vineri, că săptămâna viitoare vor fi demarate procedurile parlamentare pentru audierea persoanelor care vor fi propuse pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinţi în cadrul ICR.

„Am hotărât astăzi (vineri, n.r.) ca la începutul săptămânii viitoare, la nivel parlamentar, să începem procedurile astfel încât să desemnăm în instituţiile importante pentru funcţionarea statului persoanele care vor fi audiate, care vor intra în dezbatere parlamentară pentru funcţia de viceguvernator al BNR, vicepreşedinte al ASF, preşedinte al AEP, pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinţi în cadrul ICR. Aceste proceduri vor începe săptămâna viitoare”, a spus vicepremierul Daniel Constantin, după şedinţa coaliţiei de guvernare.

Severin a fost preşedinte al Comisiei de cultură din Senat în mandatul trecut.

În acest moment, preşedintele ICR este Radu Boroianu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici