Coaliţia de guvernare va DESEMNA săptămâna viitoare persoanele pentru funcţiile vacante la BNR, ASF, AEP şi ICR

Vicepremierul Daniel Constantin a declarat, vineri, că în coaliţia de guvernare s-a decis ca săptămâna viitoare să demareze, la nivel parlamentar, procedurile de desemnare a persoanelor care vor fi propuse pentru a ocupa funcţiile vacante la BNR, ASF, AEP şi ICR.

245 afișări
Imaginea articolului Coaliţia de guvernare va DESEMNA săptămâna viitoare persoanele pentru funcţiile vacante la BNR, ASF, AEP şi ICR

Coaliţia de guvernare va DESEMNA săptămâna viitoare persoanele pentru funcţiile vacante la BNR, ASF, AEP şi ICR

„Am hotărât astăzi (vineri, n.r.) ca la începutul săptămânii viitoare, la nivel parlamentar, să începem procedurile astfel încât să desemnăm în instituţiile importante pentru funcţionarea statului persoanele care vor fi audiate, care vor intra în dezbatere parlamentară pentru funcţia de viceguvernator al BNR, vicepreşedinte al ASF, preşedinte al AEP, pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinţi în cadrul ICR. Aceste proceduri vor începe săptămâna viitoare”, a spus Daniel Constantin, după şedinţa coaliţiei de guvernare.

El a arătat că tot săptămâna viitoare se va discuta şi „situaţia” de la Radio România.

„Acolo (la Radio România, n.r.) sunt câteva lucruri pe care trebuie să le discutăm în comisiile de specialitate şi vom incepe procedurile astfel încât lucrurile acestea să se desfăşoare cât mai repede şi în cel mai scurt timp să avem persoanele desemnate pentru aceste portofolii”, a adăugat Daniel Constantin.

El a arătat că în şedinţa de vineri a coaliţiei nu s-a discutat niciun nume şi că toate partidele vor face propuneri.

„Nu am discutat azi niciun nume. De luni încep procedurile şi toate partidele vor face propuneri. Vom decide funcţie de CV care sunt opţiunile. Avem preocuparea ca astfel de instituţii să aibă oameni cât mai bine pregătiţi, va conta experienţa, apoi apartenenţa politică”, a mai spus Constantin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici