Încă un liberal părăseşte partidul. Fostul candidat PNL la Primăria Slatina s-a înscris în ALDE

Fostul candidat al PNL la Primăria Slatina, actualul director al Casei Corpului Didactic Olt, Marius Bălaşa, s-a înscris în ALDE, aceasta fiind a treia plecare din PNL Olt de la alegerile parlamentare până în prezent, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1015 afișări
Imaginea articolului Încă un liberal părăseşte partidul. Fostul candidat PNL la Primăria Slatina s-a înscris în ALDE

Încă un liberal părăseşte partidul. Fostul candidat PNL la Primăria Slatina s-a înscris în ALDE

Marius Bălaşa a confirmat, pentru MEDIAFAX, plecarea din PNL, spunând că are foarte multe nemulţumiri, pe care nu le face, deocamdată publice.

„Pot confirma înscrierea în ALDE. Legat de motivele plecării din PNL, da, am ceva de spus, dar o voi face, la momentul potrivit, într-o conferinţă de presă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marius Bălaşa.

Bălaşa este al treilea lider al PNL care părăseşte partidul în favoarea ALDE, imediat după alegerile din 11 decembrie 2016, şefele organizaţiilor de femei ale PNL Olt şi Slatina, Dalia Cîrstea şi Arina Georgescu, trecând în barca liberalilor lui Tăriceanu.

Surse din interior PNL Olt au declarat corespondentului MEDIAFAX că tot la ALDE au trecut şi preşedintele TNL Olt, Mihai Cîrloganu, care era şi consilier în Consiliul Municipal Slatina, dar şi tatăl său, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, Cristinel Cîrloganu.

Preşedintele PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, a declarat corespondentului MEIDAFAX că nu deplânge plecările din partid, punând totul pe seama oportunismului.

„Orice plecare dintr-un partid, oricare ar fi acel partid, reprezintă o pierdere. Un lucru este cert, oamenii pleacă acolo unde cred ei că se regăsesc. Ce-i deranjant este că nimeni nu mai crede în doctrină, în principii, toţi pleacă de la un partid la altul atunci când cred ei de cuviinţă şi sunt liberi să o facă. Un lucru este cert, se demonstrează că în Partidul Naţional Liberal rămân cei care cred în adevăratele valori liberale. Probabil nu vor fi ultimele dezertări, nu sunt nici primele. Nu cred că noi (PNL Olt - n.r.) avem o problemă, cred că societatea are o problemă. Nu este nici prima organizaţie, nici ultima din care pleacă oameni, se întâmplă în toată ţara. Cu siguranţă, pe noi ne-au pus pe gânduri aceste plecări şi cei care vor conduce organizaţia judeţeană vor lua în calcul dacă vreodată vor mai primi în rândurile Partidului Naţional Liberal oameni care au făcut politică în alte partide, pentru că cine a trădat o dată o va face de fiecare dată”, a declarat Gigel Ştirbu.

Mai mult decât atât, preşedintele Partidului Naţional Liberal Olt consideră că nu are nicio vină şi că nimeni nu-i poate reproşa ceva.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici