Numire surpriză la Guvern: Alexandru Cumpănaşu, consultant pe fonduri europene. Liberalii dau vina pe „o eroare birocratică”

  • Organizaţia lui Alexandru Cumpănaşu, numită să sfătuiască Ministerul Fondurilor Europene în implementarea programelor pentru umătorii ani
  • Alexandru Cumpănaşu a fost pus sub acuzare de DNA tocmai pentru fraudă într-un proiect derulat cu fonduri europene
  • Surse: Guvernul vrea revizuirea acestei numiri
15110 afișări
Imaginea articolului Numire surpriză la Guvern: Alexandru Cumpănaşu, consultant pe fonduri europene. Liberalii dau vina pe „o eroare birocratică”

Numire surpriză la Guvern: Alexandru Cumpănaşu, consultant pe fonduri europene. Liberalii dau vina pe „o eroare birocratică”

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României, condusă de Alexandru Cumpănaşu, va sfătui Ministerul Fondurilor Europene privind realizarea şi implementarea programelor în viitorul buget al Uniunii Europene (2021-2027).

Concret, organizaţia condusă de fostul candidat la alegerile prezidenţiale a fost inclusă în Comitetul pentru Parteneriatul cu Mediul de Afaceri. Decizia a fost semnată de premierul Ludovic Orban şi publicată în Monitorul Oficial.

Alexandru Cumpănaşu a fost pus sub acuzare de DNA, la finalul anului trecut, tocmai pentru furnizare de date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).
 
Surse guvernamentale au declarat pentru MEDIAFAX că se plănuieşte schimbarea organizaţiei lui Cumpănaşu din organismul de consultare a Ministerului Fondurilor Europene. Liberalii dau vina pe „o eroare birocratică”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici