O femeie a încercat să intre cu droguri în Parlament

O femeie a încercat să intre cu droguri în Parlamentul României, miercuri, în timp ce mergea la un interviu de angajare.

481 afișări
Imaginea articolului O femeie a încercat să intre cu droguri în Parlament

O femeie a încercat să intre cu droguri în Parlament

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti - Secţia 17 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la punctul de acces în Parlament, în Sectorul 5, ar fi fost identificată o persoană care ar fi avut asupra sa o ţigară.

Potrivit poliţiştilor, ţigarea era confecţionată manual.

Femeia a fost condusă la sediul secţiei pentru continuarea verificărilor, urmând ca ţigara să fie expertizată.

Reprezentanţii Camerei Deputaţilor au confirmat că la punctul de acces A3S2 din Palatul Parlamentului s-a prezentat o femeie care a fost oprită de forţele de ordine, existând suspiciunea că deţine substante interzise.

Aceasta nu a trecut de punctul de control şi, conform procedurilor legale, a fost condusă la Secţia 17 de Poliţie.

În urmă cu o săptămână, în 10 mai, o femeie, colaboratoare a AUR, a încercat să intre cu patru gloanţe letale în sediul Camerei Deputaţilor. Femeia a fost dusă la o secţie de poliţie din Capitală, fiind deschis un dosar penal. Cartuşele au fost confiscate de ofiţerii SPP care au făcut controlul, iar accesul a fost blocat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici