O întreagă organizaţie teritorială a ALDE trece la PNL

  • Deputatul Toma Petcu susţine, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, că organizaţia teritorială a ALDE Giurgiu trece „in corpore” la PNL.
  • Motivul care a stat la baza deciziei este faptul că „cetăţenii îşi pierd încrederea în politică ALDE”.
2778 afișări
Imaginea articolului O întreagă organizaţie teritorială a ALDE trece la PNL

O întreagă organizaţia teritorială a ALDE trece la PNL

„În seară zilei de 26 februarie 2020 a fost convocată Delegaţia Permanentă Teritorială ALDE , la care au fost invitaţi şi o serie de membri importanţi ai partidului. Un număr de 120 de membri s-au întrunit, astfel, pentru a stabili viitorul politic al acestei organizaţii. După o prezentare a situaţiei politice la zi, s-a dat cuvântul delegaţilor, care au conchis că rămânerea în acest partid, în condiţiile actuale, înseamnă de fapt blocarea aspiraţiilor comunităţilor giurgiuvene”, conform mesajului postat de Toma Petcu.

Conform sursei citate, discuţiile au arătat că cetăţenii îşi pierd încrederea în politică ALDE la nivel naţional şi vorbitorii au solicitat conducerii judeţene să ia cele mai bune măsuri pentru că oamenii să fie reprezentaţi corect şi cu cele mai bune şanse în viitoarele forme de conducere a administraţiilor locale, judeţene şi naţionale.

„Majoritatea vorbitorilor a subliniat ideea că echipa să rămână unită, să continue împreună şi să-şi păstreze verticalitatea în orice formă de negociere. Toţi vorbitorii au solicitat preşedintelui Toma Petcu să continue discuţiile cu PNL, mai ales că cei mai mulţi dintre cei prezenţi în sală sunt foşti membri ai acestui partid istoric şi l-au felicitat pe domnul deputat Toma Petcu pentru formulă politică aleasă”, anunţă sursa menţionată.

De fapt, susţine Petcu, această întrunire, aşteptată de către reprezentanţii tuturor organizaţiilor ALDE din judeţul Giurgiu de mai mult timp, a fost văzută de către delegaţi că un pas necesar înainte în realizarea dorinţei lor de a schimbă lucrurile în acest judeţ.

„Asigurându-l pe preşedinte că vor fi alături de el în orice întrepride acesta, membrii Delegaţiei l-au felicitat pentru pragmatism, pentru muncă depusă, pentru alegerea făcută şi i-au cerut să continue demersurile începute şi să lupte pentru a câştiga împreună alegerile viitoare. (...) În finalul întâlnirii s-a supus la vot propunerea de trecere a întregii Filiale Teritoriale ALDE la organizaţia PNL Giurgiu , propunerea fiind aprobată cu unanimitatea voturilor membrilor Delegaţiei Permanente Teritoriale”, conchide Toma Petcu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
petcu,
alde,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici