O şedinţă a CSAT a fost convocată pentru marţi - surse

O şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării a fost convocată săptămâna viitoare de către preşedintele Klaus Iohannis, marţi, au precizat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, surse politice.

1090 afișări
Imaginea articolului O şedinţă a CSAT a fost convocată pentru marţi - surse

O şedinţă a CSAT a fost convocată pentru marţi - surse

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în a doua jumătate a lunii mai, că a fost definitivată ordinea de zi a următoarei şedinţe a CSAT, care cuprinde şi tema defrişărilor ilegale, precizând că până la şedinţă toate instituţiile abilitate trebuie să prezinte materiale care să ofere "o imagine mai clară" asupra amplorii acestui fenomen.

"Lucrurile au evoluat, nu mai sunt doar la nivel de intenţie. Am avut săptămâna trecută o discuţie cu premierul despre ordinea de zi pentru următoarea şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, procedură legală, şi am definitivat ordinea de zi pentru următoarea şedinţă a CSAT. Astfel, ea conţine o analiză a situaţiei în domeniu şi până la această şedinţă aşteptăm materiale de la toate institiţiile abilitate pentru a avea o imagine mai clară asupra amplorii şi pagubelor produse de defrişările ilegale", declara atunci Iohannis, răspunzând unei întrebări privind Codul Silvic şi subiectul defrişărilor ilegale.

Şedinţa CSAT vine la o zi după consultările pe care preşedintele le-a convocat pe tema Strategiei Naţionale de Apărare a Ţării.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici