O ţară prietenă cu Putin recunoaşte independenţa Republicii Doneţk

Denis Pushilin, liderul auto-intitulatei Republici Populare Doneţk declară, miercuri, că „statutul internaţional al Doneţkului continuă să fie recunoscut”.

6257 afișări
Imaginea articolului O ţară prietenă cu Putin recunoaşte independenţa Republicii Doneţk
Coreea de Nord recunoaşte independenţa Republicii Populare Doneţk, conform agenţiei ruse TASS.
 
Pushilin spune că acţiunea Coreei de Nord reprezintă „încă o victorie diplomatică” pentru separatiştii pro-ruşi. Acesta a mulţumit autorităţilor nord-coreene pentru „marele suport oferit oamenilor din Donbass”. 
 
„Această decizie politică va reprezenta baza pentru o dezvoltare a relaţiilor economice viitoare” între Doneţk şi Coreea de Nord, mai declară Pushilin. El spune că parteneriatul bilateral va ajuta şi comerţul. 
 
Independenţa Republicilor Doneţk şi Lugansk din Ucraina a fost anunţată de către preşedintele rus Vladimir Putin pe 21 februarie, iar pe 24 februarie, ora 6 (ora Ucrainei), ruşii au invadat Ucraina sub pretextul unei „operaţiuni militare speciale”. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici