Oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administraţie

Advertorial

94 afișări
Imaginea articolului Oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administraţie

Gabriel Mutu: Oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administraţie

Gabriel Mutu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 6, a postat astăzi pe pagina sa de Facebook un filmuleţ în care explică faptul că cetăţenii vor să vadă „proiecte concrete şi nu politică”, referindu-se la acuzele pe care le-a primit de la unul dintre contracandidaţi.

În filmuleţul postat pe pagina sa de Facebook, Gabriel Mutu subliniază că „oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administraţie, şi nu politică.”

„Dragi prieteni, campania electorală se apropie de final.

Din păcate, au început atacurile murdare, minciunile şi intoxicările.

Eu îmi văd de lucrările din sector, de reabilitarea blocurilor, de amenajarea spaţiilor verzi, de pregătirea şcolilor si a secţiilor de votare, astfel încât dumneavoastră, cetăţenii sectorului nostru, să fiţi mulţumiţi.

Văd că un candidat mă acuză de apariţia unor materiale negative. Domnule candidat, căutaţi în rândul partidelor de dreapta, pentru că acolo veţi găsi vinovaţii. Aveţi toate pârghiile necesare, faceţi-o. Nu aruncaţi minciuni la adresa mea, pentru că nu este fair play.

Eu am prezentat doar ce am făcut în aceşti 4 ani şi nu v-am atacat niciodată.

Eu ştiu că oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administraţie, şi nu politică”, a spus Gabriel Mutu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici