OCDE evaluează evoluţia României în domeniul protecţiei mediului

O delegaţie a Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE) se află miercuri, joi şi vineri la Bucureşti pentru a evalua evoluţia României în domeniul protecţiei mediului.

140 afișări
Imaginea articolului OCDE evaluează evoluţia României în domeniul protecţiei mediului

Sursa foto: Facebook/Ministerul Mediului

Secretarul de stat în Ministerul Mediului Ionuţ Sorin Banciu a participat miercuri la deschiderea misiunii de evaluare OCDE în domeniul protecţiei mediului. Reprezentanţii organizaţiei se află la Bucureşti în perioada 14-16 iunie.

La întâlnire au mai participat Luca Niculescu, secretar de stat, coordonator naţional pentru aderarea României la OCDE, şi ai MMAP, de la Ministerul Finanţelor, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Ministerul Economiei, Administraţia Fondului pentru Mediu, Agentia Naţională pentru Protecţia Mediului, Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice şi de la Garda Naţională de Mediu.

„Aşa cum am menţionat în mai multe rânduri, aderarea României la OCDE reprezintă un obiectiv major al politicii noastre externe şi suntem cu toţii angajaţi să gestionăm toate activităţile implicate în procesul de aderare cu mare prioritate. În ultima perioadă, am înregistrat progrese importante în ceea ce priveşte adoptarea mai multor măsuri pentru protecţia mediului şi am convingerea mea că în următoarele trei zile vor exista discuţii productive, care să demonstreze evoluţia noastră în domeniile de interes”, a declarat secretarul de stat Ionuţ Sorin Banciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici