Olguţa Vasilescu, despre flagrantul care i se pregătea lui Dragnea: Care flagrant? Era o provocare

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a comentat, duminică, pe Facebook, dezvălurile făcute de Victor Ponta, care a spus că lui Liviu Dragnea i se pregătea un flagrant, afirmând că „era o provocare” şi că un demers similar au făcut şi procurorii în dosarul său, dar instanţa a respins.

3052 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu, despre flagrantul care i se pregătea lui Dragnea: Care flagrant? Era o provocare

Olguţa Vasilescu, despre flagrantul care i se pregătea lui Dragnea: Care flagrant? Era o provocare

„Ştia, am înţeles! Dar care <<flagrant>>? De fapt era o provocare! Unui secretar de stat i se dau nişte documente care, chipurile, ar fi interesante pentru Dragnea şi secretarul de stat da fuga să le ducă, să-şi facă şi el o relaţie mai bună cu şefii... O asemenea provocare au încercat procurorii şi în dosarul meu. Eliminată, scurt, de instanţa! Aşa cum ar trebui eliminată orice probă fabricată...”, a scris ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

Victor Ponta a declarat, vineri, că Liviu Dragnea avea „o comunicare” cu procurorul Papici, care a instrumentat dosarul „Referendumul”, afirmând că actualul lider al PSD avea nişte oameni în DNA, iar acestuia i se pregătea un flagrant şi că a mers cu Dragnea, la K2, pentru a rezolva situaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici