Olguţa Vasilescu: Legea incompatibilităţilor trebuie modificată, am putea rămâne fără jumătate din primari

Primarul municipiului Craiova, Olguţa Vasilescu, a declarat, vineri, înaintea şedinţei BPN a PSD, că Legea incompatibilităţilor trebuie modificată, ea arătând că dacă se va aştepta până când dosarele în instanţă vor fi finalizate s-ar putea rămâne "fără jumătate din primarii din România".

258 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu: Legea incompatibilităţilor trebuie modificată, am putea rămâne fără jumătate din primari

Olguta Vasilescu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Să se schimbe legea. Legea e prost construită de la început. La ora actuală, dacă eu ca primar intru într-un CA la o regie din subordine, dar nu sunt plătită pentru această activitate, intru acolo doar ca să supraveghez, sunt declarată incompatibilă, ceea ce nu este în regulă", a spus Vasilescu.

Primarul a admis că modificarea legii nu va avea efecte pentru trecut, ci doar pentru viitor.

"Este foarte adevărat, dar la ora actuală sunt puţini primari care au pierdut în instanţă, foarte puţini. În schimb sunt foarte multe dosare pe rol. Dacă aşteptăm să modificăm legea până când se finalizează aceste dosare însemană că s-ar putea să rămânem fără jumătate din primarii din România, cel puţin”, a spus primarul Vasilescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici