Olguţa Vasilescu răspunde la acuzaţiile lui Iohannis: Ca neamţ trebuie să ai curaj ca să vorbeşti de GAZARE/ Despre reacţia preşedintelui privind suspendarea: Că se veseleşte nu ne deranjează

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a criticat declaraţia lui Klaus Iohannis potrivit căreia PSD a gazat românii la proteste, ea sublinind că afirmaţiile sale nu sunt demne de preşedinte şi, „ca neamţ, să vorbeşti de gazare trebuie să ai mult curaj”.

6424 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu răspunde la acuzaţiile lui Iohannis: Ca neamţ trebuie să ai curaj ca să vorbeşti de GAZARE/ Despre reacţia preşedintelui privind suspendarea: Că se veseleşte nu ne deranjează

Olguţa Vasilescu răspunde acuzaţiilor lui Iohannis: Ca neamţ, trebuie să ai curaj ca să vorbeşti de GAZARE

„A spus că a venit PSD să gazeze românii şi să-i bată. Trecând peste faptul că toţi parlamentarii PNL au fost la miting şi sunt poze pe Facebook, să vii să spuo că PSD a fost cel care a aruncat cu gaze lacrimogene sau că a bătut participanţii de acolo, declaraţia nu e demnă de preşedinte, ci de Mălin Bot. Ştiţi foarte bine că în ultimele zile s-a spus că provocatorii au fost aduşi de la Craiova, că eu am pus în funcţie şeful Jandarmeriei. Domnul preşedinte a împărţit: că Jandarmeria e la PSD - că eu asta înţeleg - că serviciile secrete sunt la el şi ce mai avea. Sunt instituţii ale statului. Ca neamţ, să vorbeşti de gazare trebuie să ai mult curaj”, a declarat Olguţa Vasilescu, la RomaniaTV.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în legătură cu mitingul din 10 august, că faptul că „Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii” i se pare incalificabil.

Despre reacţia lui Iohannis privind suspendarea: Că se veseleşte nu ne deranjează deloc

Ministrul Olguţa Vasilescu a comentat reacţia lui Klaus Iohannis cu privire la o posibilă suspendare, şi a precizat că membrii de partid nu sunt deranjaţi de faptul că preşedintele se veseleşte sau plânge, ci aşteaptă votul românilor, adăugând că se poate discuta orice.

„Nu ştiu în ce stare a ieşit domnul preşedinte din şedinţă. Noi aşteptăm votul românilor, nu altceva. În rest, că se veseleşte sau că plânge domnul preşedinte nu ne deranjează deloc. (...) Se poate discuta despre orice, vedem cum merge viaţa politică”, a spus Olguţa Vasilescu, la România Tv.

Precizările vin după ce preşedintele Klaus Iohannis a râs, vineri, întrebat fiind, după şedinţa Biroului Executiv al PNL de la Sibiu, dacă se teme de suspendare. Preşedintele a spus că va răspunde infomal: „Ha ha ha”.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat dacă se teme de o eventuală suspendare, după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a readus în actualitate discuţia.

„Pot să vă răspund informal? Ha ha ha!”, a răspuns Klaus Iohannis.

Marţi seara, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara că intenţia suspendării şefului statului Klaus Iohannis stă în picioare.

La rândul său, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, ALDE, a anunţat că suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis se impune doar în condiţiile în care această acţiune nu va perturba funcţionarea statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici