Klaus Iohannis: Faptul că Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii mi se pare incalificabil

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în legătură cu mitingul din 10 august, că faptul că ”Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii” i se pare incalificabil.

201 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis: Faptul că Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii mi se pare incalificabil

Iohannis: Faptul că Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii mi se pare incalificabil

Întrebat la Sibiu dacă a primit vreun raport legat de miting, Iohannis a răspuns: ”Sigur că am primit un raport de la cei care se ocupă în Administraţia Prezidenţială de securitatea naţională, însă concluziile pe partea mai neplăcută trebuie să le prezinte procurorii militari şi aştept cu foarte mult interes. Cred că au fost atâtea evenimente negative în Piaţa Victoriei, faptul că Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii mi se pare incalificabil, inadmisibil, din orice punct de vedere”.

Iohannis a adăugat că nu vrea să se exprime asupra acestor chestiuni până când nu vor exista concluzii mult mai amănunţite.

Citeşte şi: Iohannis, despre tentativa de asasinare care l-ar fi vizat pe Dragnea: Are fricile, obsesiile şi coşmarurile unui dictator/ Ce spune preşedintele despre protocolul încheiat de SRI şi PG

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici