Oltean: E nevoie de suflu nou la Guvern printr-o remaniere care ar presupune cel puţin 4-5 miniştri

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean susţine, într-o declaraţie pentru RFI, că este nevoie de un suflu nou la Guvern printr-o remaniere care ar presupune cel puţin patru-cinci miniştri.

41 afișări
Imaginea articolului Oltean: E nevoie de suflu nou la Guvern printr-o remaniere care ar presupune cel puţin 4-5 miniştri

Oltean: E nevoie de suflu nou la Guvern printr-o remaniere care ar presupune cel puţin 4-5 miniştri (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"E nevoie de un nou suflu în interiorul Guvernului, printr-o remaniere guvernamentală, care ar presupune, în opinia mea, cel puţin patru-cinci miniştri. Acest lucru ar putea da un plus de credibilitate Guvernului şi un plus de energie, care să-l mobilizeze mai bine, în vederea realizării şi finalizării reformelor care au fost deja demarate", afirmă Ioan Oltean, citat de RFI.

Pe de altă parte, el se declară nemulţumit de modul în care miniştrii Şeitan şi Vlădescu au gestionat situaţia care a condus la aglomeraţia de la ghişeele unde persoanele care câştigă din drepturi de autor depun declaraţiile de venit.

Oltean nu are de făcut reproşuri, în acest subiect, Guvernului în ansamblu, ci doar miniştrilor Muncii şi Finanţelor, potrivit RFI.

"Nu aş reproşa Guvernului, aş reproşa în mod evident celor doi miniştri care gestionează şi ar fi trebuit să gestioneze acest domeniu. Eu am văzut doar la televizor, trebuie să recunosc, această situaţie şi dacă ea într-adevăr aşa se întâmplă în realitate, atunci nemulţumirea mea creşte în ceea ce priveşte modul în care cei doi miniştri au gestionat această problemă atât de importantă", spune Oltean.

Vicepreşedintele PDL susţine că problema depunerii declaraţiilor de venituri în cazul drepturilor de autor ar fi trebuit gestionată mai bine. "Această activitate care viza plata pentru drepturile de autor ar fi trebuit altfel gestionată, pentru a se evita atâta tensiune şi atâta nemulţumire cât s-a creat zilele acestea", susţine Oltean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici