Oltean: Guvernul o ţine dintr-un eşec în altul, se conturează al patrulea

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Guvernul Ponta o ţine dintr-un eşec în altul, conturându-se al patrulea, "cel privind exploatarea gazelor de şist", după cele de la Oltchim, CFR Marfă şi Roşia Montană.

136 afișări
Imaginea articolului Oltean: Guvernul o ţine dintr-un eşec în altul, se conturează al patrulea

Ioan Oltean (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"După eşecul privatizării Oltchim, după eşecul cu Roşia Montană, iată că săptămâna aceasta am constatat eşecul privatizării CFR Marfă şi se conturează al patrulea eşec, cel privind exploatarea gazelor de şist. Observăm că acest Guvern o ţine dintr-un eşec în altul, că lipsa lui de curaj este deja de notorietate publică. Eşecul Schengen e aproape garantat", a spus Oltean.

Liderul PDL a spus că membrii guvernului-alternativă, dar şi parlamentarii partidului, urmăresc îndeaproape fiecare acţiune a Guvernului Ponta în aşa fel încât reacţiile lor să fie prompte.

"Noi sperăm ca aceste eşecuri să înceteze. PDL a făcut de multe ori apel la responsabilitatea Guvernului şi a premierului Ponta în aşa fel încât oamenii aceştia să realizeze că România este la un pas de dezastru, la un pas de prăpastie şi că, în felul acesta, sunt în faţa unui eşec garantat al guvernării Ponta", a spus Oltean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici