Oltean s-a autonumit preşedinte interimar al organizaţiei Bistriţa a PDL

Deputatul Ioan Oltean, liderul judeţean al PDL Bistriţa-Năsăud, s-a "autonumit" preşedinte interimar al organizaţiei Bistriţa a PDL a cărei conducere a fost demisă de Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al PDL, pentru slabele rezultate obţinute la alegerile locale.

36 afișări
Imaginea articolului Oltean s-a autonumit preşedinte interimar al organizaţiei Bistriţa a PDL

Oltean s-a autonumit preşedinte interimar al organizaţiei Bistriţa a PDL (Imasgine: Mediafax Foto)

Deputatul Ioan Oltean a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că s-a autonumit preşedinte interimar al organizaţiei Bistriţa a PDL, miercuri seară, după ce în BPJ s-a făcut o analiză a activităţii Biroului Permanent Municipal Bistriţa.

"Fostul preşedinte al organizaţiei, Vasile Moldovan, a demisionat imediat după ce a pierdut Primăria Bistriţa, asumându-şi eşecul. Nu la fel au procedat şi ceilalţi membri ai Biroului Permanent Municipal Bistriţa, care au considerat că nu trebuie să îşi dea demisia. Aseară (miercuri seară - n.r.), în cadrul BPJ, noi am apreciat că acest organism de conducere a organizaţiei trebuie dizolvat în întregime, iar eu mi-am asumat funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei pentru cel mult două-trei săptămâni, până numim un preşedinte interimar", a declarat Ioan Oltean, care mai este preşedinte interimar şi la organizaţia PDL Beclean unde, de asemenea, a fost demisă vechea conducere.

"La Beclean vom avea în acest sfârşit de săptămână alegeri şi pot spune cu certitudine că preşedinte va fi Călin Creţu, fostul nostru candidat la funcţia de primar al oraşului", a declarat Ioan Oltean.

În ceea ce priveşte organizaţia Bistriţa a PDL, în structura interimară de conducere au fost cooptaţi Gavrilă Benţa şi Eugen Curteanu, în calitate de prim-vicepreşedinţi, şi Horaţiu Catalano, secretar general interimar.

Fostul preşedinte al PDL Bistriţa, Vasile Moldovan, a demisionat din funcţie imediat după alegeri, la cererea deputatului Ioan Oltean, care a solicitat, printr-o scrisoare, întregii conduceri să-şi asume eşecul de la alegerile locale.

Vasile Moldovan, care a condus Primăria Bistriţa timp de opt ani, a pierdut un nou mandat în faţa lui Ovidiu Creţu (PSD), primul primar social-democrat al oraşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici