Oltean: Sperăm ca astăzi hotărârea Curţii Constituţionale să fie publicată în Monitorul Oficial

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Ioan Oltean (PDL) a declarat, luni, după şedinţa Parlamentului, că speră că astăzi va fi publicată în Monitorul Oficial hotărârea în privinţa referendumului şi preşedintele Traian Băsescu se va întoarce la Cotroceni, iar viaţa politică va intra în normalitate.

354 afișări
Imaginea articolului Oltean: Sperăm ca astăzi hotărârea Curţii Constituţionale să fie publicată în Monitorul Oficial

Ioan Oltean (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Cu o întârziere de două ore, şedinţa a început. Cvorumul a existat, s-a dat citire hotărârii CC. Din acest moment, lucrurile sunt foarte clare. Sperăm ca astăzi hotărârea să fie publicată în Monitorul Oficial şi preşedintele suspendat Traian Băsescu să se întoarcă la Cotroceni şi să intre într-o normalitate viaţa politică din România", a precizat Oltean.

El a spus că oamenii politici trebuie să lase orgoliile deoparte, interesele de partid şi de grup să fie neglijate şi să ia în seamă numai dreptul general al ţării.

Oltean a apreciat că parlamentarii USL au făcut joc cu cvorumul, deoarece nu exista altă soluţie.

Întrebat de ce USL a făcut acest joc cu cvorumul, Oltean a spus: "Pentru că nu există o altă soluţie. Nu se putea amâna de astăzi pe mâine, de mâine pe poimâine. Până al urmă, asta era finalitatea. Nu s-a negociat nimic. Noi am contat pe responsabilitatea parlamentarilor puterii, a parlamentarilor opoziţiei. Nu putem şi nu se mai putea continua în această stare de tensiune şi duşmănie între oamenii politici".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici