Olteanu despre deciziile PSD şi PDL: Lipsă de încredere şi solidaritate faţă de Guvern şi de proiect

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, deputatul PNL Bogdan Olteanu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că decizia PDL şi PSD de a nu participala votul moţiunii dovedeşte "o lipsă de solidaritate, încredere şi susţinere" pentru Guvern şi pentru proiectul de lege asumat.

16 afișări
Imaginea articolului Olteanu despre deciziile PSD şi PDL: Lipsă de încredere şi solidaritate faţă de Guvern şi de proiect

Olteanu despre deciziile PSD şi PDL: Lipsă de încredere şi solidaritate faţă de Guvern şi de proiect (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"E o lipsă de solidaritate şi susţinere faţă de guvernul propriu şi faţă de proiectul pe care şi-au angajat răspunderea. Când îţi angajezi răspunderea trebuie să votezi şi proiectul, votezi împotriva moţiunii de cenzură în cazul ăsta. Dacă nu votezi înseamnă că nu ai încredere", a susţinut Bogdan Olteanu.

Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a anunţat, joi, la Parlament, că în urma deciziei grupurilor parlamentare ale PSD, toţi reprezentanţii partidului nu vor participa la momentul votului moţiunii de cenzură.

De asemenea, parlamentarii şi membrii PDL din Executiv nu vor participa la votul moţiunii de cenzură a Opoziţiei, potrivit unei decizii a grupurilor parlamentare ale formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici