Video Olteanu: Filmuleţul de pe internet, repetiţii pentru confruntarea premierilor

Liberalul Bogdan Olteanu a afirmat, sâmbătă, referindu-se la o înregistrare apărută pe internet în care el face declaraţii pro-Vasile Blaga, că imaginile sunt de la o "repetiţie" în vederea pregătirii lui Călin Popescu Tăriceanu pentru confruntarea televizată cu Theodor Stolojan şi Mircea Geoană.

32 afișări

"Materialul apărut pe internet şi trimis la presă este înregistrarea repetiţiilor noastre pentru dezbaterile cu premierii. Am făcut repetiţii pentru dezbaterea finală şi am simulat o confruntare ca să-l pregătim pe Tăriceanu. Eu jucam rolul lui Theodor Stolojan, iar Dan Andronic juca rolul lui Mircea Geoană", a declarat Bogdan Olteanu pentru MEDIAFAX.

Întrebat unde a avut loc filmarea, coordonatorul politic al campaniei electorale a PNL a menţionat că filmarea a fost făcută într-o vilă din Snagov.

În imaginile difuzate pe internet şi transmise presei, Olteanu - care, potrivit propriilor afirmaţii, juca "rolul" lui Theodor Stolojan - spune că "de 17 ani în România un singur om a făcut descentralizarea", iar "acesta a fost Vasile Blaga, ministru de interne al Partidului Democrat şi pentru asta a fost dat afară din Guvern", că PSD este un partid "nereformat şi necurăţat de corupţi" şi că PSD a înţeles să transforme guvernarea numită de preşedintele Băsescu "într-o guvernare a unor baroni de la Bucureşti şi a unor baroni din provincie, a unor Fenechii şi a altor asemenea, care nu fac decât să jefuiască România". Totodată, liderul liberal mai spune, imitându-l pe Theodor Stolojan, că o realizare a Partidului Democrat Liberal este cota unică de impozitare şi că PDL va câştiga alegerile parlamentare.

În imagini apare şi liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu.

Filmuleţul se încheie cu o expresie injurioasă ce pare a fi spusă de către Călin Popescu Tăriceanu la adresa liderului PSD Mircea Geoană.

Imaginile au fost trimise presei insoţite de comentariul "PNL schimbă direcţia în ultimul moment".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici