Olteanu: Regret că Ilieşiu aleargă cu ochii închişi prin câmpul cu mine

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, referitor la scrisoarea lui Sorin Ilieşiu, că acesta "aleargă cu ochii închişi prin câmpul cu mine", şi că dacă ar fi deschis ochii, ar fi văzut că discutarea legii lustraţiei a fost respinsă de deputaţii PSD şi PDL.

12 afișări
Imaginea articolului Olteanu: Regret că Ilieşiu aleargă cu ochii închişi prin câmpul cu mine

Olteanu: Regret că Ilieşiu aleargă cu ochii închişi prin câmpul cu mine (Imagine: Mediafax Foto)

"Regret că domnul Ilieşiu aleargă cu ochii închişi prin câmpul cu mine. Dacă ar fi deschis ochii, domnul cu pricina ar fi văzut că cei care au refuzat discutarea Legii lustraţiei, propusă în plen de liberali, au fost reprezentanţii PSD şi PDL, după cum se află consemnat şi în stenograma şedinţei din 13 octombrie a plenului Camerei, precum şi în presa zilei", a susţinut Bogdan Olteanu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai arătat că, "din câte se pare, Sorin Ilieşiu nu are voie să privească spre mârşăviile din PDL decât cu ochii închişi".

Sorin Ilieşiu i-a transmis, joi, preşedintelui PNL Călin Popescu Tăriceanu, o scrisoare, în care anunţă că îşi dă demisia din partid, protestând, astfel, faţă de "împiedicarea deliberată" a adoptării legii lustraţiei, de către Bogdan Olteanu, pe care l-a numit "criptocomunist travestit în liberal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici