Onofrei: Extracţia broscoiului trebuie făcută cât mai repede

Senatorul PDL de Suceava Orest Onofrei sugerează că operaţia de "extracţie a broscoiului" trebuie făcută cât mai repede, altfel existând riscul ca pacientul să nu fie salvat, ci doar broscoiul.

29 afișări
Imaginea articolului Onofrei: Extracţia broscoiului trebuie făcută cât mai repede

Onofrei: Extracţia broscoiului trebuie făcută cât mai repede (Imagine: Mihai Burlacu/Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze, în calitatea sa de medic veterinar şi politician despre situaţia în care se află vicepreşedintele PDL Ioan Oltean care a spus că a încercat "să înghită broscoiul (PSD - n.r.)" prin alierea cu PSD-ul la guvernare, senatorul PDL de Suceava Orest Onofrei a spus că există riscul să fie salvat doar broscoiul dacă operaţia de extracţie nu se face la timp.

"Există cazuri când se salvează broasca şi pacientul nu, dacă operaţia de extracţie nu se face la timp", a spus Onofrei, menţionând că a vorbit ca veterinar.

"Ca politician, nu ştiu cum e cu broasca asta", a spus Onofrei.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, sâmbătă, la Şcoala de Vară a PDL de la Costineşti, că prin alierea cu PSD-ul la guvernare "a încercat să înghită broscoiul" şi speră ca în aceste zile să îl dea afară definitiv şi irevocabil.

Oltean a spus că, după alegerile parlamentare, dorinţa sa şi a partidului a fost de a ajunge la guvernare nu ca a doua, a treia, a zecea spiţă, ci ca roata întreagă, cu toate spiţele.

Vicepreşedintele PDL a susţinut că, în loc să facă reforma, PDL trebuie să lupte cu comuniştii din PSD, cu conservatorii şi şmecherii din acest partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici