Onţanu: Fostul guvern a atentat grav la siguranţa oamenilor. Ne-am lepădat de alianţă ca de Satana

Liderul UNPR Neculai Onţanu a declarat, sâmbătă, că formaţiunea sa va susţine noul guvern şi că nu a negociat ministere cu USL, el precizând, pe de altă parte, că Uniunea a ieşit din fosta coaliţie ca lepădându-se "de Satana" şi că fostul guvern a adus un atentat grav la siguranţa oamenilor.

640 afișări
Imaginea articolului Onţanu: Fostul guvern a atentat grav la siguranţa oamenilor. Ne-am lepădat de alianţă ca de Satana

Onţanu: Fostul guvern a atentat grav la siguranţa oamenilor. Ne-am lepădat de alianţă ca de Satana (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Este absolut o necesitate ca în următoarele zile, cât mai rapid, să se instaleze noul guvern. Noi vom sprijini în Parlamentul României noua guvernare tocmai pentru ca să se asigure o stabilitate pentru România. Aţi văzut: FMI a zis «pas» până ce se instalează noul guvern. Deci este o prioritate pentru România instalarea noului guvern, crearea unei majorităţi parlamentare solide şi sigur că noi vom sprijini acest lucru", a precizat Onţanu.

Progresistul a mai spus că UNPR nu a negociat cu USL ministere în viitorul guvern Ponta.

El a precizat că alianţele cu PDL pentru alegerile locale au fost desfiinţate din pricina refuzului democrat-liberalilor de a introduce taxa pe averile foarte mari, de a reîntregi salariile bugetarilor, de a reintroduce ajutoarele sociale eliminate şi de a elimina plata CAS pentru pensiile mici.

"Ne-am lepădat ca de Satana. Nu era o alianţă viabilă. La Bucureşti, mergem pe propriile picioare. Fostul guvern, mă refer în principal la guvernul PDL condus de Emil Boc, a adus un atentat grav la adresa siguranţei şi a vieţii oamenilor, iar lucrul acesta noi l-am refuzat din momentul în care s-a pus problema să facem o alianţă pentru Bucureşti UNPR-PDL", a declarat Neculai Onţanu.

Întrebat dacă se aşteaptă la susţinere din partea USL, candidatul la Primăria Sectorului 2 a replicat că se aşteaptă la susţinere din partea tuturor cetăţenilor din respectivul sector.

"Eu mă aştept, vă spun sincer, ca un om şi ca un administrator - mi-a fost străină politica, eu de dimineaţa până seara fac administraţie: mă aştept la susţinerea tuturor cetăţenilor Sectorului 2 al Capitalei, pentru că eu, în această perioadă, tot ce am făcut am făcut pentru locuitorii Sectorului 2 al Capitalei şi pentru aceştia mă bat", a încheiat Neculai Onţanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici