Onţanu va fi exclus din PSD dacă nu revine asupra susţinerii lui Băsescu

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, i-a comunicat, marţi, primarului Sectorului 2, Neculai Onţanu, că va fi exclus din PSD dacă nu revine rapid asupra declaraţiei de susţinere a lui Traian Băsescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

13 afișări
Imaginea articolului Onţanu va fi exclus din PSD dacă nu revine asupra susţinerii lui Băsescu

Onţanu va fi exclus din PSD dacă nu revine asupra susţinerii lui Băsescu (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Sursele citate au precizat că Geoană i-a transmis lui Onţanu că trebuie să revină rapid asupra declaraţiei de susţinere a lui Băsescu, având în vedere că miercuri după-amiză, la ora 17.30, vor avea loc alegerile pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD Bucureşti, precum şi pentru funcţiile de membru în cadrul Consiliului municipal al PSD Bucureşti.

Potrivit aceloraşi surse, Consiliul municipal al PSD Bucureşti se va reuni, astfel, miercuri după-masă, în prima şedinţă cu noua componenţă, acest for având şi calitatea de a vota asupra excluderii din partid a membrilor care au încălcat statutul sau nu s-au conformat deciziilor partidului - cum este cazull lui Onţanu - au mai arătat sursele menţionate.

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu, a anunţat, miercuri, că se alătură celor care sprijină candidatura lui Traian Băsescu pentru un nou mandat de preşedinte al României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici