Oprea: UNPR nu are mandat la discuţiile tehnice pe Cod, dar în Parlament votăm alături de coaliţie

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, marţi, că la discuţiile tehnice pe tema Codului fiscal, care vor avea loc în 20 august, formaţiunea sa vine "fără mandat", însă în Parlament va vota politic alături de restul coaliţiei, fiind convins că se va ajunge la un acord asupra acestui proiect.

143 afișări
Imaginea articolului Oprea: UNPR nu are mandat la discuţiile tehnice pe Cod, dar în Parlament votăm alături de coaliţie

Oprea: UNPR nu are mandat la discuţiile tehnice pe Cod, dar în Parlament votăm alături de coaliţie (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Noi suntem convinşi şi credem că această discuţie tehnică va debloca dialogul şi se va găsi o soluţie împreună cu toate partidele, pentru că trebuie să ne supunem specialiştilor. Suntem convinşi că aceste discuţii vor avea un rezultat, iar apoi se va lua o decizie politică", a declarat Oprea.

Liderul UNPR a spus însă că formaţiunea pe care o conduce va vota, "ca întotdeauna", alături de coaliţia de guvernare din care face parte, atunci când se va ajunge la votul politic din Parlament.

"Noi sperăm că această întâlnire va avea un rezultat şi printr-o decizie politică. Dincolo de aceste discuţii tehnice (...) UNPR va vota politic în Parlamentul României în cadrul coaliţiei de guvernare din care facem parte", a precizat Gabriel Oprea.

Acesta a mai spus că UNPR nu va veni cu un mandat la aceste discuţii şi nu se poate pronunţa în acest moment cu privire la soluţia care trebuie urmată în privinţa reducerii TVA, la ce nivel şi dacă va fi sau nu o reducere etapizată.

"La discuţiile de joi, fiecare partid participăm, fiecare din punct de vedere tehnic, fără niciun mandat. (...) În interesul României, în urma acestor discuţii eu sunt convins că va fi un acord până la urmă", a conchis Oprea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici