Oprea: Vom intra în Parlament în noiembrie şi atunci, dacă va fi nevoie de noi, vom intra la guvernare

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, sâmbătă, că, în urma alegerilor din noiembrie, partidul va intra intra în Parlament şi va continua guvernarea, în condiţiile în care niciuna dintre celelate formaţiuni politice nu va întruni peste 50 la sută din voturile românilor.

48 afișări
Imaginea articolului Oprea: Vom intra în Parlament în noiembrie şi atunci, dacă va fi nevoie de noi, vom intra la guvernare

Gabriel Oprea (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Sperăm noi şi credem că în noiembrie vom intra în Parlament şi vom continua guvernarea. (...) Suntem convinşi că vom intra în Parlament în noiembrie şi atunci, dacă va fi nevoie de noi, pentru stabilitatea acestei ţări, vom intra la guvernare", a arătat Oprea.

"Sunt convins că pentru stabilitatea acestei ţări, dacă va fi nevoie ca România să meargă înainte acum, în acestă perioadă grea, trebuie formată întotdeauna o majoritate. Ca să poţi să participi, să stai la masa de joc sau să participi la o majoritate (...) în primul rând trebuie să luăm votul politic", a explicat preşedintele UNPR.

Arătând că este pentru prima dată în România când un guvern cade cu şase luni înainte de alegeri, liderul UNPR şi-a declarat convingerea că "va exista şi o oarecare erodare".

"Noi suntem convinşi că nimeni nu va face 50 la sută. Sunt convins că vor avea un scor electoral încât va fi nevoie de mai multe forţe politice ca să stabilizeze ţara", a fost de părere preşedintele UNPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici