Oprescu: Am votat schimbarea în bine, cu mine (Video)

Candidatul independent la Primăria Capitalei, Sorin Oprescu, a votat, duminică, la Şcoala nr. 17 din Bucureşti, el precizând că a optat pentru schimbarea în bine, votând cu propria persoană.

17 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Am votat schimbarea în bine, cu mine (Video)

Oprescu: Am votat schimbarea în bine, cu mine (video)

"Am votat schimbarea în bine, cu mine", a spus Oprescu la ieşirea din cabina de vot.

El a mai spus că, în opinia sa, prezenţa la vot va fi mai mare decât la turul întâi, pentru că "oamenii sunt interesaţi ca, după opt ani, să schimbe situaţia Bucureştiului în bine".

Oprescu s-a arătat convins că vremea va ajuta la o prezenţă ridicată la vot.

Candidatul independent a recunoscut că este emoţionat şi a arătat că, în restul zilei, va face un tur al secţiilor de vot.

"Orice emoţii are emoţii, sunt şi eu tot om", a spus Sorin Oprescu.

El a mai arătat, răspunzând unei întrebări, că problema observatorilor la secţiile de votare s-a rezolvat, în cursul serii de sâmbătă, când BEC a admis prezenţa în secţiile de votare a circa 1.200 de observatori.

"Aseară s-a dat drumul la 1.200 (de observatori - n.r.) după şase-şapte ore de aşteptare. Oricum, ei (reprezentanţii BEC - n.r.) au fost foarte drăguţi cu mine, aşa cum au fost şi înainte de înscriere şi când m-am înscris şi după, şi eu le mulţumesc frumos. Iar până la 1.800 de observatori, cât am înţeles că trebuiau să fie, mai erau cifre, dar probabil că îi deranjează", a arătat Oprescu.

Victor Dumitriu, directorul de campanie al candidatului independent Sorin Oprescu, a solicitat, sâmbătă, ca BEM Bucureşti să revină asupra deciziilor prin care a blocat accesul a două ONG-uri în calitate de observatori la secţiile de votare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici