Oprescu: Eu sunt viu, în viaţa mea n-am făcut niciodată băşcălie

Candidatul independent la Preşedinţie Sorin Oprescu afirmă că nu îşi va schimba stilul, acesta nefiind "băşcălios", cum declara Ion Iliescu, ci "mai cinic", întrucât este chirurg, şi "colorat cu bun simţ şi cu respect", astfel încât cuvintele sale nu au jignit.

15 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Eu sunt viu, în viaţa mea n-am făcut niciodată băşcălie

Oprescu: Eu sunt viu, în viaţa mea n-am făcut niciodată băşcălie (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută, duminică, la Oradea, cum comentează afirmaţiile lui Ion Iliescu potrivit cărora şi Oprescu şi Băsescu au un stil "băşcălios" şi cum îşi va cenzura limbajul colorat în cazul în care va ajunge preşedinte, Oprescu a afirmat că nu îşi va schimba stilul, deoarece el nu este băşcălios.

"Nu am ce să-mi cenzurez. Eu sunt viu, sunt un candidat care mă adresez oamenilor şi eu în viaţa mea n-am făcut niciodată băşcălie, aşa cum au afirmat unii. Probabil că sunt mai cinic, pentru că sunt chirurg, probabil că uneori reuşesc şi eu, cu multă spendoare, să sar calul, dar în orice caz cuvintele mele n-au jignit niciodată pe nimeni şi niciodată nu am dat dovadă de lipsă de educaţie", a afirmat el.

El a continuat spunând că limbajul său "e colorat cu bun simţ şi cu respect".

"Toată chestia cu coloratul rămâne la latitudinea impotenţilor care nu pot să glumească. În general, oamenii care nu pot să glumeacă şi care nu au simţul ăsta al românului sunt proşti, pentru că ei se nasc jigniţi şi atunci le repugnă faptul că am un limbaj colorat. E colorat cu bun simţ şi cu respect", a spus Oprescu.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, vineri seară, la Antena 3, că şi Traian Băsescu şi Sorin Oprescu au un stil "băşcălios", el explicând astfel afirmaţia primarului Capitalei despre faptul că aproximativ 80% din simpatizanţii lui l-ar vota pe Băsescu..

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici