Orban: 200 de ventilatoare, ca urmare a discuţiilor Iohannis-Trump. O companie din SUA a adus planul

Ludovic Orban a anunţat, luni, că un număr de 200 de ventilatoare vor veni din SUA, ca urmare a discuţiilor dintre preşedinţii Klaus Iohannis şi Donald Trump. De asemenea, o companie din America a adus planul de producţie a ventilatoarelor în România, condiţia fiind ca acestea să ajungă în spitale.

248 afișări
Imaginea articolului Orban: 200 de ventilatoare, ca urmare a discuţiilor Iohannis-Trump. O companie din SUA a adus planul

Orban: 200 de ventilatoare, ca urmare a discuţiilor Iohannis-Trump. O companie din SUA a adus planul

Orban a vorbit, luni seara, la Digi 24, despre investiţiile în sănătate, din această perioadă.

„200 de ventilatoare ne vin din SUA ca urmare a discuţiei între preşedintele Donald Trump şi preşedintele Klaus Iohannis. Vom beneficia de o excepţie”, a spus Orban.

De asemenea, mai sunt contractate 200 de ventilatoare din Coreea de Sud.

Guvernul continuă demersurile de producţie de ventilatoare în România şi, în acest caz, se derulează, în paralel, trei proiecte.

„O companie americană a pus la dispoziţie tot planul, cu condiţia de a produce nu pentru comercializare, ci pentru necesarul din spitale. Această companie americană este una dintre cele mai performante. Una din grijile pe care le-am avut este aceea de a încerca să producem acele lucruri pe care nu le-am produs, dar ne-au pus într-o dependenţă mare de importuri”, a mai spus premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
ventilator,
trump

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici