Orban: BEx PNL decide poziţionarea faţă de criza politică generată de C.A.P.-ul vechililor roşii

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că liberalii vor trebui să ia o decizie cu privire la moţiunea de cenzură, afirmând că noul Birou Executiv îşi începe mandatul în plină criză politică generată de „C.A.P-ul vechilor roşii”.

268 afișări
Imaginea articolului Orban: BEx PNL decide poziţionarea faţă de criza politică generată de C.A.P.-ul vechililor roşii

Orban: BEx PNL decide poziţionarea faţă de criza politică generată de C.A.P.-ul vechililor roşii

"(…) Astăzi trebuie să decidem poziţia PNL faţă criză politică creată de C.A.P.-ul vechililor roşii. (…) Începem astăzi mandatul Biroul Politic Executiv ales la Congres. Ne începem activitatea în plină criză politică, o criză politică iscată din senin, provocată de partidul de guvernământ şi majoritatea parlamentară printr-o iresponsabilitate crasă faţă de interesul public”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, în deschiderea şedinţei primului Birou Executiv al PNL.

Ludovic Orban a afirmat că reglările de conturi din interior, bătăliile interne şi dorinţa de dominaţie din PSD au creat o criză politică în România cu consecinţe extrem de grave asupra imaginii ţării în lume, economiei şi asupra societăţii în ansamblu.

„Avem azi un partid de guvernământ care a câştigat alegerile minţind oamenii şi promiţând lucruri total nerealizabile, care după şase luni recunoaşte că a avut cel mai prost guvern din istoria postdecembristă şi, pe de altă parte, avem un cuplu, probabil nu tradiţional care a ocupat Palatul Victoria fără legitimitate", a mai spus Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici