Orban către delegaţii la Congres: Mi-e drag Crin Antonescu, dragii mei, dar mi-e mult mai drag PNL

Prim-vicepreşedinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Congres, că îi este drag Crin Antonescu, dar mai drag îi este PNL, menţionând că nu crede că unitatea şi coeziunea partidului pot fi realizate în jurul "iubitului conducător" şi precizând că în cazul votului pe listă el va pierde.

25 afișări
Imaginea articolului Orban către delegaţii la Congres: Mi-e drag Crin Antonescu, dragii mei, dar mi-e mult mai drag PNL

Orban către delegaţii la Congres: Mi-e drag Crin Antonescu, dragii mei, dar mi-e mult mai drag PNL (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Mi-e drag domnul Antonescu. Cunoaşteţi vorba aceea: «Mi-e drag Aristotel sau Platon, dar mai drag mi-e adevărul»?", a spus Ludovin Orban.

Liderul PNL a fost întrerup de Crin Antonescu, acesta precizând că este vorba despre Platon. "Platon, Platon", a intervenit Antonescu, Orban spunându-i că nu a spus din greşeală Aristotel, lucru care l-a determinat pe actualul preşedinte să spună: "Ziceam că nu e treaba noastră, noi doi şi ei doi".

"Mi-e drag Crin Antonescu, dragii mei, dar mi-e mult mai drag PNL. Mi-e dragă coeziunea şi unitatea PNL, dar sincer nu cred că ea se poate realiza în jurul iubitului conducător, de conducători uniţi în cuget şi simţiri. Unitatea nu se poate realiza decât prin libertate, prin acordarea drepturilor fundamentale fiecărui membru al PNL şi prin înţelegerea faptului că interesul PNL este mai important decât interesele personale", a continuat Orban.

Liberalul a încheiat prin a le spune delgaţilor că, dacă vor alege votul pe liste, el va pierde.

În finalul discursului, Orban a ţinut să îl critice pe Antonescu indirect pentru modul în care conduce partidul, fără a face sacrificii, nefiind prezent zi şi noapte la conducerea PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici