Orban: Dacă voi fi şeful PNL, nu va exista modelul "perechii sinistre"

Ludovic Orban, candidat la preşedinţia PNL, a afirmat, sâmbătă, că, dacă va fi ales şeful liberalilor, următorul congres nu se va mai desfăşura în Casa Poporului, bântuită "de stafia comunismului, de perechea sinistră", asigurându-i pe liberali că în partid nu va exista modelul "perechii sinistre".

14 afișări
Imaginea articolului Orban: Dacă voi fi şeful PNL, nu va exista modelul "perechii sinistre"

Orban: Dacă voi fi şeful PNL, nu va exista modelul "perechii sinistre" (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Din fericire mi-am ales Baba acum trei zile, când a fost soare, astăzi, din păcate, în ziua de alegerilor, este iarnă şi vă garantez că, dacă mă veţi alege, în anul care va veni în PNL nu va fi iarnă, va fi primăvară. Dacă mă veţi alege, PNL va renaşte în forţă, va fi plin de forţa vieţii", şi-a început discursul Ludovic Orban.

Totodată, el a promis că, dacă va fi ales şeful PNL, umătorul congres al Partidului Naţional Liberal nu se va mai desfăşura în Casa Poporului, unde are loc, sâmbătă, congresul extraordinar al liberalilor.

"Vă promit, de asemenea, că următorul congres al PNL, în cazul în care voi fi ales preşedinte, nu se va mai desfăşura în acest loc, care este bântuit de stafia comunismului, în acest loc bântuit de perechea sinistră, care a condus România. (...) Nu va exista în PNL modelul de pereche sinistră".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici