Orban, despre documentul apărut în spaţiul public privitor la strategia de campanie a echipei Florin Cîţu: Sunt o serie de elemente care dau o anumită veridicitate

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marţi că sunt anumite elemente din documentul apărut în spaţiul public privitor la strategia de comunicare pentru mass-media care „dau o anumită veridicitate”.

1296 afișări
Imaginea articolului Orban, despre documentul apărut în spaţiul public privitor la strategia de campanie a echipei Florin Cîţu: Sunt o serie de elemente care dau o anumită veridicitate

Orban, despre documentul apărut în spaţiul public privitor la strategia de campanie a echipei Florin Cîţu: Sunt o serie de elemente care dau o anumită veridicitate

Întrebat marţi la Parlament despre documentul apărut în spaţiul public şi care conţine o strategie de comunicare în competiţia lui Florin Cîţu cu Ludovic Orban pentru şefia PNL, preşedintele partidului a spus că „dacă documentul este real este grav şi cine l-a elaborat trebuie să plece”.

„M-am uitat în mare, nu am citit documentul în amănunt, şi sunt o serie de elemente care oarecum dau o anumită veridicitate documentului. Cine se coupă cu aşa ceva, cu o campanie, anti-campanie faţă de PNL şi faţă de preşedintele PNL nu are ce să caute la Palatul Victoria”, a spus Ludovic Orban.

Anterior, premierul Florin Cîţu, aflat în cursa pentru şefia PNL, nu şi-a asumat documentul, insistând, într-o discuţie cu presa, asupa dovezilor care ar asigura autenticitatea acestuia.

„Cine a lansat documentul trebuie să vină cu dovezi”, a declarat Cîţu, care a spus că îşi face singur comunicarea, în ultima perioadă, în social media sau în apariţii publice.

Documentul conţine strategia de comunicare pentru mass-media, social media şi mesajul pe care trebuie să-l transmită echipa lui Florin Cîţu către publicul său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici