Orban, despre mitingul anunţat de PSD: E de domeniul unui regim autoritar

Preşedintele PNL, Ludovic Orban a declarat, luni, referitor la mitingul PSD pentru susţinerea premieruui Viorica Dăncilă, că se face mult zgomot pentru nimic şi că numai în regimul autoritar lumea era obligată să iasă în stradă pentru a susţine Guvernul.

225 afișări
Imaginea articolului Orban, despre mitingul anunţat de PSD: E de domeniul unui regim autoritar

Orban, despre mitingul anunţat de PSD: E de domeniul unui regim autoritar

''Mult zgomot pentru nimic. N-am văzut într-o democraţie ca partidul de guvernământ să organizeze mitingul pe susţinere pentru Guvern. E de domeniul unui regim autoritar să scoată lumea cu forţa în stradă ca să sprijine un Guvern. Dar nu văd cine ar putea să iasă în stradă ca să sprijine incompetenţa, analfabetismul şi lipsa totală de pricepere. Normal ar fi să guverneze după cum le-au promis oamenilor în campanie, dar ei fac altceva decât să îşi respecte promisiunile. Nu fac decât să se umple de ridicol organizând un miting pentru nimic'', a declarat Ludovic Orban pentru MEDIAFAX.

Partidul Social Democrat va anunţa marţi data mitingului de susţinere a premierului Viorica Dăncilă, ce mai probabil acesta urmând să fie în data de 9 iunie, aşa cu, vor mai mulţi lideri PSD, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

"Încă nu este stabilită data. Probabil că mâine(n.r.: marţi) vom stabili data. E prematur să spunem acum. Ţinem legătură între noi. S-ar putea să fie 9 iunie", a declarat unul dintre sociali democraţi, pentru MEDIAFAX.

Acesta a mai precizat că trebuie să se ţină cont şi de liderii care sunt la mare depărtare Vaslui, Suceava, Botoşani, Satu Mare.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că, dacă guvernarea va fi preluată în mod nelegitim, atunci PSD va utiliza ”toate mijloacele legale, constituţionale, publice, sociale pentru ca votul cetăţenilor din decembrie 2016 să fie respectat”, inclusiv un miting de susţinere a premierului.

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut, în mod repetat, demisia premierului Dăncilă, însă şeful Executivului a anunţat că are susţinere din partea majorităţii parlamentare şi nu va onora cererea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici