Orban, după consultările de la Cotroceni: PNL va susţine decizia preşedintelui. Avem încredere

Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat că aşteaptă decizia şefului statului Klaus Iohannis pe care partidul o va susţine. El a adăugat că are încredere în preşedintele ţării.

503 afișări
Imaginea articolului Orban, după consultările de la Cotroceni: PNL va susţine decizia preşedintelui. Avem încredere

Orban, după consultările de la Cotroceni: PNL va susţine decizia preşedintelui. Avem încredere

„I-am prezentat preşedintelui Klaus Iohannis mandatul delegaţiei, decizia Biroului Executiv. Aşteptăm decizia preşedintelui şi aşa cum am hotărât astăzi (miercuri - n.r.). PNL va susţine decizia preşedintelui. Avem încredere în preşedintele României. Între preşedinte şi PNL există un parteneriat pentru România şi avem convingerea că preşedintele României va lua susţinerea corectă pe care noi o vom susţine”, a afirmat Ludovic Orban, la finalul consultărilor de la Cotroceni.

Consultările dintre liberali şi Klaus Iohannis au durat 20 de minute.

Klaus Iohannis a chemat, miercuri, partidele la consultări pentru desemnarea unui nou premier, după ce Ludovic Orban şi-a depus mandatul de premier desemnat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici