Orban îl critică pe Băsescu pentru morţii din Irak şi Afganistan

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a criticat, vineri, la Piteşti, lipsa de reacţie a preşedintelui Traian Băsescu faţă de incidentele din Afganistan şi Irak din ultima vreme, soldate cu morţi şi răniţi, susţinând că militarii români ar trebui retraşi chiar în lipsa unui anunţ al şefului statului.

1 afișare
Imaginea articolului Orban îl critică pe Băsescu pentru morţii din Irak şi Afganistan

Orban îl critică pe Băsescu pentru morţii din Irak şi Afganistan

"Am avut dreptate şi s-a ajuns aici, exact în locul unde eu am zis de multe ori că se va ajunge. Sunt teatre de război în care noi nu avem ce să căutăm. Nu înţeleg încăpăţânarea lui Băsescu de a menţine trupele în Afganistan şi în Irak. Eu ştiu că 80% dintre români sunt de acord cu retragerea acestora, dar Băsescu vrea să rămânem singurii militari de pe acolo. Pot să vă spun că România s-a integrat în UE, dar preşedintele nu", a declarat Ludovic Orban, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Vicepreşedintele PNL a apreciat că militarii români ar trebui retraşi din zonele de conflict chiar dacă preşedintele Traian Băsescu nu a făcut un anunţ oficial în acest sens. Orban consideră că incidentul din Irak soldat cu un mort şi cinci răniţi este "un nou episod sângeros nedorit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici