Orban, nou atac la adresa lui Cîţu: nu este calificat să conducă nici măcar o scară de bloc

Fostul lider PNL Ludovic Orban l-a atacat din nou pe preşedintele partidului Florin Cîţu. Nu este calificat să conducă nici măcar o administraţie de scară de bloc sau o secţie de votare, a spus Orban.

567 afișări
Imaginea articolului Orban, nou atac la adresa lui Cîţu: nu este calificat să conducă nici măcar o scară de bloc

Orban, nou atac la adresa lui Cîţu: nu este calificat să conducă nici măcar o scară de bloc

Declaraţiile au fost făcute înainte de şedinţa PNL în care se va discuta despre excluderea lui Ludovic Orban din partid.

„Avem un preşedinte de partid care a făcut praf coaliţia, a făcut praf partidul, a dus PNL la o prăbuşire de 10-12 procente şi l-a transformat într-o formaţiune nefrecventabilă”, a spus Ludovic Orban.

Fostul preşedinte PNL a criticat actuala conducere deoarece vrea să bată palma cu PSD.

„Pact cu diavolul... Vreau să mă delimitez categoric de toate deciziile aberante care au aruncat ţara într-o criză gravă, un amantlâc jenant cu principalul adversar politic”, a mai spus Orban.

Ludovic Orban a anunţat că va solicita şi el excluderea lui Florin Cîţu dun PNL.

„Aceşti domni vor să propună excluderea mea, foarte bine... O să-i spun domnului Cîţu că nu este calificat să conducă nici măcar o administraţie de scară de bloc sau o secţie de votare”, a precizat Orban.

Şedinţa conducerii PNL se desfăşoară vineri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici