Orban: Parlamentarii PNL au votat cu ochii închişi bugetul făcut de PSD

Preşedintele formaţiunii Forţa Dreptei, Ludovic Orban, spune că aprobarea bugetului de stat a fost dovada trădării angajamentelor de către parlamentarii PNL. El precizează că aceştia au votat „cu ochii închişi bugetul făcut de PSD”.

686 afișări
Imaginea articolului Orban: Parlamentarii PNL au votat cu ochii închişi bugetul făcut de PSD

Orban: Parlamentarii PNL au votat cu ochii închişi bugetul făcut de PSD

Potrivit politicianului, trădarea angajamentelor de către parlamentarii PNL prin aprobarea bugetului este demonstrată prin respingerea amendamentelor Forţei Dreptei, „care au fost depuse tocmai pentru a fi consecvenţi cu promisiunile făcute în numele PNL”.

Orban spune că foştii săi colegi au întors spatele fermierilor, fiind dezinteresaţi de investiţiile în sistemele de irigaţii.

„Aceasta este principala revendicare a agricultorilor pentru că este tocmai ceea ce ar proteja fermierii de capriciile vremii, ar creşte producţia şi ar aduce mai multe produse româneşti pe mesele românilor. Au trădat promisiunile făcute mediului de afaceri şi IMM-urilor româneşti, care au nevoie de sprijin pentru capital de investiţii în contextul pandemiei, pentru a-şi dezvolta afacerile şi pentru a genera mai multe locuri de muncă bine plătite în România”, a scris acesta joi, pe Facebook.

Totodată, mai precizează că parlamentarii au abandonat comunităţile locale, care au nevoie de proiecte de investiţii în reţele de apă, canalizare şi gaze, pentru a îndeplini un standard minimal de civilizaţie.

„Din păcate, parlamentarii PNL au votat cu ochii închişi bugetul făcut de PSD, refuzând să voteze amendamentele propuse de noi (conforme cu angajamentele electorale ale PNL) şi care ar fi trecut dacă parlamentarii PNL ar fi votat favorabil”, mai spune fostul lider liberal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici