Orban (PNL): Păcat că nu ne-am întâlnit cu PDL la BEM, ar fi fost un început interesant de campanie

Candidaţii liberali în colegiile din Bucureşti au mers, marţi, la BEM, pentru a ridica deciziile de acceptare a candidaturilor, vicepreşedintele Ludovic Orban declarând că îi pare rău că delegaţia candidaţilor PNL nu s-a întâlnit cea a PDL, pentru că ar fi fost un început al confruntării electorale.

4 afișări
Imaginea articolului Orban (PNL): Păcat că nu ne-am întâlnit cu PDL la BEM, ar fi fost un început interesant de campanie

Vicepreşedintele PNL Bucureşti, Ludovic Orban (Imagine: Mediafax Foto)

Fostul lider al PNL Bucureşti, Ludovic Orban, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, şi candidaţii liberali în colegiile din Capitală au mers, marţi dimineaţă, la Biroul Electoral Municipal, pentru a ridica decizia BEM de acceptare a candidaturilor depuse cu o zi în urmă de reprezentanţii partidului.

"Zarurile au fost aruncate, începe competiţia electorală", a spus Ludovic Orban, după ce candidaţii PNL şi-au ridicat deciziile.

Aflând că înaintea delegaţiei PNL s-au prezentat la BEM reprezentanţii PDL, Orban a spus: "Îmi pare rău că nu ne-am întâlnit cu cei de la PDL, care au fugit repede. Ar fi fost un început de competiţie electorală interesant".

Ministrul a arătat că liberalii vor "să alerge mai repede pe culoarele lor, fără să pună piedici sau să dea coate".

Potrivit listelor afişate la sediul BEM, PNL va avea candidaţi în toate cele 28 de colegii de deputaţi şi în toate cele 12 colegii de senatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici