Orban: PSD va rămâne departe de guvernare. Pot să viseze ei orice fel de alianţă

Ludovic Orban a declarat că PSD va sta departe de guvernare o bună perioadă de timp, pentru că românii s-au lămurit la ce a folosit acest partid puterea, atunci când a avut-o. Premierul a precizat că social-democraţii pot visa ce alianţe vor ei că nu vor mai ajunge curând să aibă şefia Executivului.

243 afișări
Imaginea articolului Orban: PSD va rămâne departe de guvernare. Pot să viseze ei orice fel de alianţă

Orban: PSD va rămâne departe de guvernare. Pot să viseze ei orice fel de alianţă

„PSD stă departe de guvernare o bună perioadă de timp, pentru că oamenii s-au lămurit la ce a folosit PSD puterea. Suntem după un an 2019 care a arătat foarte clar că PSD a pierdut alegerile europarlamentare, Klaus Iohannis a câştigat alegeri prezidenţiale la cel mai zdrobitor scor la care s-au câştigat alegerile în competiţia cu PSD. De asemenea, a fost adoptat referendumul pe justiţie. Se vede limpede că PSD nu mai e dorit de oameni. Pot să viseze ei orice fel de alianţă când se vede că sunt şi vor rămâne departe de guvernare”, a afirmat Ludovic Orban la Realitatea Plus.

Reacţia vine în contextul în care Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că PSD vrea alianţe politice cu Pro România sau cu ALDE pentru formarea unui Guvern sau pentru alegerile locale.

Liderul interimar al social-democraţilor a subliniat că în cazul în care cele două formaţiuni s-ar regăsi în proiectul PSD, atunci ar trece şi moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici