Orban: Să n-aveţi nicio grijă, Ludovic şi Crinul merg împreună

Ludovic Orban l-a felicitat pe Crin Antonescu pentru realegerea în funcţia de preşedinte al PNL, la Congresul de sâmbătă şi a spus că, fără îndoială, "Ludovic şi Crin vor merge mai departe".

28 afișări
Imaginea articolului Orban: Să n-aveţi nicio grijă,  Ludovic şi Crinul merg împreună

Orban: Să n-aveţi nicio grijă, Ludovic şi Crinul merg împreună (Imagine: Răzvan CHiriţă/Mediafax Foto)

"În ce mă priveşte vreau să le mulţumesc bravilor camarazi care au stat alături de mine în calea valului", a spus Orban.

"Să nu fiţi îngrijorat, domnule Quintus, domnule preşedinte Quintus, Ludovicul şi cu Crinul au mers împreună într-o altă ţară. (...) Aşa că să n-aveţi nicio îndoială că Ludovic şi Crin vor merge mai departe", a spus el.

Orban a adăugat că acum are o motivaţie în plus pentru a fi mai harnic şi mai hotărât.

"Vă doresc succes şi fiecăruia dintre liberali îi doresc să câştigăm viitoarele alegeri", a mai spus el.

Crin Antonescu a fost reconfirmat, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PNL, el obţinând, împreună cu echipa pe care a propus-o pentru conducerea partidului, 986 de voturi din partea delegaţilor la Congres, contracandidatul său, Ludovic Orban, având 357 voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici