Orban şi-a depus candidatura pentru un nou mandat ca şef al PNL: „Partidul respinge toate curentele neo-marxist-progresiste, care în ultima vreme îşi fac loc, pe nevăzutelea, în minţile unor români”

Ludovic Orban şi-a depus candidatura pentru un nou mandat pentru funcţia de preşedinte PNL: „Eu reprezint o certitudine pentru PNL. Aproape toţi membrii mă cunosc, ştiu cine sunt, ştiu ce am făcut pentru PNL de-a lungul celor peste 30 de ani de carieră”.

1381 afișări
Imaginea articolului Orban şi-a depus candidatura pentru un nou mandat ca şef al PNL: „Partidul respinge toate curentele neo-marxist-progresiste, care în ultima vreme îşi fac loc, pe nevăzutelea, în minţile unor români”

Orban şi-a depus candidatura pentru un nou mandat ca şef al PNL: Eu reprezint o certitudine

„Azi mi-am depus oficial cand la funcţia de preşedinte PNL pentru un nou mandat. Odată cu candidatura, am depus moţiunea care prezintă viziunea mea despre evoluţia PNL şi despre cum PNL urmează să dezvolte România”, a spus Ludovic Orban.

El spune că obiectivul său este de a recâştiga încrederea românilor în PNL.

„Afirm din capul locului că odată cu începutul oficial al campaniei de promovare a moţiunii pe care o susţin am ca obiectiv să încep procesul de recâştigare a încrederii românilor în PNL. Am ca obiectiv să refac prestigiul PNL, am ca obietiv să creştem performanţa guvernamentală, am ca obiectiv să asigurăm coeziunea în coaliţia de guvernare. Eu reprezint o certitudine pentru PNL. Aproape toţi membrii mă cunosc, ştiu cine sunt, ştiu ce am făcut pentru PNL de-a lungul celor peste 30 de ani de carieră, ştiu că m-am luptat constant pentru a împiedica punerea în practică a programelor retrograde ale formaţiunilor politice născute din fostul PCR”, adaugă Orban.

Ludovic Orban precizează că moţiunea sa este una liberal-conservatoare.

„PNL este un partid care deşi susţine constant modernizarea, dezvoltarea, respinge toate curentele neo-marxist-progresiste, care în ultima vreme îşi fac loc pe nevăzutelea în minţile unor români. Suntem un partid ancorat în tradiţia poporului român, suntem un partid care exact cum de-a lugul istoriei a fost un partener al bisericii, un susţinător al valorilor creştine, al moralei creştine, la fel ne vom manifesta şi de acum înainte”, precizează el.

Ludovic Orban mai spune că va efectua un nou turneu în toate filialele judeţene pentru a obţine susţinere pentru moţiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici